Tipuri de cabine de dus

Rate this item
(0 votes)

Datorită dezvoltării tehnologiilor, dar și a altor domenii, pe parcursul timpului, cabinele de duș au devenit foarte populare, acestea schimbându-se considerabil conform stilului, preferințelor și utilității. Acestea au un avanaj mare, deoarece oferă mai mult spatiu, sunt dotate cu funcții multiple și oferă un design deosebit băii, spre deosebire de o cadă simplă. În plus, cabina de duș reprezintă soluția ideală pentru spațiile mici, aceasta putând fi amplasată oriunde, fara ca aspectul băii să aibă de suferit din punct de vedere estetic.

Această baie art deco are unele suprafețe și uși de faianță, iar lucrul manual se poate observa pe pereții de duș. Întreaga cameră servește ca o podea de duș, cu gresie albastră și verde. Deflectoarele dușului din sticlă contribuie la compoziția curată și deschisă a camerei. Această baie asigură o îngrijire personală.

Designerii mai folosesc texturi și modele unice pentru a adăuga un interes vizual la această baie modernă pentru oaspeți. Munca specialiștilor poate fi observată prin combinația perfectă de culori și repartiție a acestora, deoarece nu seunt aceleași pe întreg spațiul,iar împreună cu tonurile de lemn scopul este de a deveni punctul focal al spațiului.

Tot dușul din sticlă și țiglă a fost proiectat pentru a maximiza metrii pătrați de duș. O bancă de țiglă a fost instalată pentru a oferi o zonă de relaxare. Plus la asta, pentru preferințe diferite, baia dispune de suficient spațiu pentru a fi instalată și o cabină de duș, dar și o cadă. Și de data aceasta, culoarea albă crează impresia de ordine și acuraețe, exact ceea ce nu trebuie să lipsească.

Un duș mare cu pereții de sticlă adaugă profunzime la această cameră, ceea ce face spațiul să pară mai lat. Dulapurile de un negru lucios cu feroneria argintie creează un design neted, uniform. O oglindă încadrată-metalic apare pe pereții albi, adăugând o exclamație la acest design liniștit.