Cele mai frumoase culori pentru camera copiilor

Rate this item
(0 votes)

Dormitoarele pentru copii prezintă un rol important în viața părinților și a copiilor. Copiilor le place să aibă camere luminoase, cu caractere originale și în culori diferite. Ea reflectă însuflețirea caracterului și personalității lor. Aranjarea prea îndrăzneață a camerei de copii poate fi o greșeală, totuși. Vrei sa te joci cu o combinație de culori îndrăznețe și accente mai subtile pentru a crea o cameră în cazul în care copilul poate simți adrenalină și plin de viață, dar locul care este suficient de relaxant pentru a dormi la noapte. 

În cele din urmă, desigur, cheia este de a găsi culorile potrivite pentru propriul copil. Lasă personalitatea copiilor tăi să vă ajute pentru a alege vopseaua și de a crea spațiul potrivit pentru un trai decent. Culoarea roz este una dintre cele mai comune culori la care oamenii se gândesc atunci când se doresc la proiectarea unei camerei de fete. Deși poate fi un clișeu, ea poate fi, de asemenea, o culoare potrivită pentru o cameră când ești o adolescentă. Această cameră  arată modul în care tonurile luminoase de culoare pe o podea destul de neutră poate atenua îndrăzneala zidurilor roz. Acest lucru creează un spațiu pe care o fată se poate simți destul in fara a face sa se simta prea mult ca o printesa.

Rosu este o culoare care are potențialul de a fi greșit sau corect utilizat în camera de copii. În cazul în care roșu este prea luminos, camera poate fi copleșitoare și chiar un pic înfricoșător pentru copil. Dar un roșu mai închis cu țesături imprimate așa cum vom vedea aici poate fi o culoare bogată, caldă și primitoare. Asigurați-vă că pentru a avea o mulțime de jucării și lucruri amuzante într-o cameră mai întunecată ca aceasta să mențină starea de spirit a luminii camera copilului.

Culorile sunt cel mai bine atunci când sunt mai moi când vine vorba de camere în cazul în care copiii vor dormiți. Aici este un exemplu de colorare moale pentru o cameră care este mare pentru cei care nu doresc să meargă pe culori pastelate. Nuanțele de vopsea și mobilier aici sunt ușoare, plăcute și liniștitoare.

Orange este o culoare foarte mare pentru copiii care încep să crească, dar care nu sunt încă destul de adolescenți. Este o culoare distractivă și o culoare care funcționează la fel de bine pentru fete și băieți. Aici vom vedea un decor negru și gri, care păstrează portocaliu de a fi prea îndrăzneț. O altă opțiune ar fi albastru pentru accentuare.