Locuri speciale pentru copii

Rate this item
(0 votes)

Nu există nici o contestare că părinții pretențioși doresc ca copiii lor să fie cei mai buni și să aibă parte de o copilărie frumoasă. Copiii sunt foarte încăpățânați de mici, dee la modă, la muzică, la ceea ce mănâncă, și chiar la decorul din dormitorul lor, ei pot spune cu încredere ce le place și ce le displace. În timp ce acești copii sofisticați cred că au creat standardul pentru stilul lor de viață, realitatea este că părinții la fel au fost oarecum formați conform percepțiilor lor prin viața creată pentru ei. Copilul poate face o cererea specială în ceea ce privește spațiul său, puteți chiar evalua nivelul de influență în cadrul acestei cereri. Constătările pot surprinde.

O paletă de culori sofisticate permite o cameră unde copil poate să crească în mediul exact dorit de el, ceea ce îi asigură o bună dispoziție mereu.. Schema de culoare maro și bej este clasică, în timp ce dungile și tonurile de verde o face modernă și distractivă.

Acest spațiu de joacă în stil muzical ne transportă în anii '60, dar cu o tentă modernă. Mobilierul inspirat puțin din sufragerie, chitare montate și pubele de depozitare sportive, la fel ca un pavilion american și un design unic care sugerează că cultura de muzică pop este vie și bine ascultată în această casă.

Scufundată într-o simplitate dulce, dormitorul acesta pentru o fată creează o nouă perspectivă asupra proiectarea a ceea ce au copii în minte. Fundalul reținut de alb și roz pal clare face o modalitate de culoare mai puternică în accesorii interschimbabile, cum ar fi zona de confort, plus un covor în dungi frumos.

O idee stocată într-un mod inteligent, cum ar fi această cameră care a fost căptușită cu lucruri drăguțe și interesante, încorporează atât artă cât și funcționalitatea. Acele cuburi cu o nuanță șerbet asigură cantitatea ideala de culoare pentru structură și împiedică atmosfera copleșitoare a spațiului.

Creați o cameră despre media pentru micul tău copil monden. Cu o cameră asemănătoare sau chiar una de salon și astfel copiil vor fi ocupați un șir de ore - trebuie doar să adăugați popcorn. Cea mai bună parte despre această cameră este faptul că poți fi sigur că copiii tăi sunt în siguranță în limitele casei tale.

Baia aceasta pentru copii cu funcție dublă este doar un detaliu contemporan pentru mama și pentru tata, dar un loc intim pentru copil. Acest tip de design oferă acces facil la articolele de toaletă și de casă, la prosoape colorate, care funcționează ca piese de design, de asemenea, ca accente de decor. Covorașul de baie punctat completează aspectul pentru o baie care transmite un spațiu pentru o distracție.

Deci, dacă doriți ca copilul dumneavoastră să se simtă bine și să dorescă să stea cât mai mult în sânul familiei, nu încetați să ascultați părerile lor și să le utilizați cu bun gust, pentru a crea spațiul său confortabil.