Formele geometrice in camera

Rate this item
(0 votes)

dacă îți plac formele geometrice și vrei ca în camerele din casă să fie prezente, acest lucru semnifică refuzul final al formelor naturale și organice cu care unora nu le plac, de aceea adăugând o anumită formă cu muchii ascuțite pentru camera dvs. este o modalitate foarte bună de a păstra lucrurile interesante. Multe dintre noile forme se pot comporta ca un cadru pentru spațiu interesant, care există doar dincolo de limitele în care trăiești. Iată câteva exemple fierbinți de forme geometrice curente care transformă chiar și camerele tradiționale într-o contradicție curioasă cu ceea ce pare a fi normal.

Tipul de scaun așa ca Bertoia, poate fi într-adevăr ceva special în casa dumneavoastră. Acest lucru se datorează design-ului unic și interesant, care este însoțit cu multă inspirație și poate fi utilizat la fel. 

Dacă vă plac elemenele de decor atârnate, atunci acest tip de corp care va lumina spațiul camerei, este perfect. Acest detaliu, nu doar că nu va destrăma echilibrul de culori din cameră, dar va contribui la adăugarea unor forme care se potrivesc, indiferen de culorile alese.

În această încăpere, contrastul puternic între curbura blândă a mobilierului și marginile zimțate ale covorului se regăsește în domeniul de artă și pernele aruncă pata de culoare potrivită.

Dacă aveți suporturi frumoase, dar de pe care lipsește ceva, o decorațiune ca în această imagine va fi exact forma geometrică de care are nevoie dormitorul tău. Această pesă este unică prin forma total diferită și neclară, de asemenea, o puteți înlocui cu orice formă, în dependență de stilul din cameră și culorile acesteia.

 

Pentru o baie atrăgătoare unde atmosfera plăcută să domine spațiul, designerii propun utilizarea podelei cu forme geometrice și în culori care să nu deranjeze ochii, de asemenea, culorile albastru și alb care sunt cele mai populare într-un design de baie.

Doriți o luminozitate care să fie emanată de un design unic al candelabrului? Formele geometrice utilizate la construcția acestuia pot crea aceste umbre care pot fi o sursă de inspirație pentru cei care stau la lumina acestuia. De asemenea, atmosfera este una liniștită și într-un fel sau altul devine curioasă.

Perfecținea nu înseamnă neapărat doar linii drepte și culori simple de o singură nuanță. Un spațiu devine ineresant și niciodată plictisitor, doar atunci când sunt uilizate detalii unice și intrigante.