Idei de picturi in dormitor, iubite de copii

Rate this item
(0 votes)

Nu trebuie să fii un artist pentru a crea o distracție și copii să aibă o cameră atrăgătoare - este nevoie doar de creativitate, inspirație, și uneltele potrivite. De fapt, camerele de copii versatile, cele pe care nu va trebui să fie vopsite de zeci de ori pe măsură ce cresc, sunt destul de simple în estetica lor de ansamblu. Cu unele culori strălucitoare și forme geometrice, puteți crea o cameră pe care o vor iubi pentru tot restul vieții.

Pictura este una dintre cele mai puternice instrumente atunci când este vorba de a crea un design deosebit. Cu ajutorul unui nivel înalt de creație, camera poate căpăta o frumusețe originală. Apoi alege cateva culori, trei, cinci care tind să fie o sumă bună - și umple golurile.

Cu câteva culori pe pereți, puteți deschide, de asemenea sufletul camerei, permițând o gamă largă de opțiuni diferite de decor pe masură ce copilul crește, toate acestea fără a fi nevoie să fie vopsite. 

O altă alternativă este de a menține culoarea generală a camerei - neutre și apoi alege un perete pentru un design cu formă neregulată. Lasă dungile de-a lungul peretelui în diferite lățimi și unghiuri.

Cu un copil puțin mai mare, vă puteți permite chiar să vă ajute să execute proiectarea, deși acestea vor avea nevoie de ajutor pentru a ajunge la secțiunile superioare ale peretelui.

Concentrează-te pe mobilier. 

Dacă nu sunteți gata să vă luați responsabilitatea la o culoare de perete sau de design, sau doriți doar să adăugați ceva mai mult de culoare într-o cameră neutră, pictura mobilei și tapetei este o altă opțiune bună.

Copilul dumneavoastră are niște rafturi de cărți?

Ia o bibliotecă plictisitoare la nivelul următor prin vopsirea fiecărui raft sau vopsirea culorile din exterior și interior diferite. Dulapuri sunt, de asemenea, detalii bune pentru un loc de muncă pentru a utiliza vopsea. Puteți picta fiecare ușă cu o culoare diferită sau să folosiți un model repetitiv. Adăugați ceva unic la ușă sau la sertar și le-ați creat o complet nouă piesă de mobilier.

Vopseaua este disponibilă pe scară largă astăzi, dar cei mai mulți oameni o folosesc pentru suprafețe mici și proiecte de ambarcațiuni, mai degrabă decât în camere. Dar de ce nu? Pentru a crea o tablă de scris personal pentru copilul dumneavoastră și de a utiliza vopseaua, o va face mult mai interactivă, decât una obișnuită, iar cei mici vor iubi spațiul de desen mai mult.  Puteți găsi chiar un student de liceucare  îmbrățișează acest  spațiu de studiu  și este un lucru normal, deoarece, acel colțișor este într-adevăr frumos.

Pentru o combinație drăguță cu tabla de scris, puteți vopsi chiar părți de mobilă mai bine, decât să recurgeți la un perete întreg. Apoi puteți lăsa mesaje pentru copil, iar acesta sigur va observa, deoarece dimensiunea cât și regiunea în care este amplasată table este vizibilă și atrage atenția.

Un sfat pentru atunci când se analizează vopseaua pentru tabla de scris: așteptați până când copilul poate diferenția între ceea ce se poate și ce nu se poate, deoarece prin reguli, copilul ajunge să păstreze locul creat special pentru el.

Copiilor mici, cărora li se spune că nu au voie să deseneze pe pereți cu creioane și carioci, dar li se permite să coloreze cu creta poate  înțelege greu ceea ce face și că cele două metode de a scri sunt diferite. În general, în funcție de vârstă  se poate utilize acest tip de design, însă, n-ar trebui să aveți nici o problemă să clarificați pentru copilul tău de ce peretele nu este o  tablă de scris.

Dacă considerați că este timpul să puneți în aplicare dorințele copilului dumneavoastră și să începeți a vopsi camera în culori atrăgătoare, unde nu se va plictisi niciodată și mereu va avea ocupație, recurgeți la sfaturile unui specialist de la MATCO® și meditați asupra schimbărilor dorite.