Cum sa-ti transformi garajul intr-un dormitor frumos

Rate this item
(0 votes)

Uneori simțim cu toții că avem nevoie de un spațiu suplimentar. Există o mulțime de moduri de a profita la maximum de spațiul unde nici nu v-ați gândit că se poate de locuit acolo. Uneori ai nevoie doar de acea cameră în plus, pentru un refugiu sau pentru o necesitate. Dar, adăugarea și construirea din nou acestor spații pot fi destul de costisitoare și consumatoare de timp. Deci, ce se poate face, dacă este nevoie de un dormitor suplimentar, dar nu doriți să vă angajați pentru a construi o încăpere? Conversia unui spațiu existent, desigur!

Garajul este un spațiu care este adesea folosit în mai multe scopuri, și poate fi, de asemenea, convertite într-un spațiu diferit. Schimbarea garajului într-un dormitor de rezervă din când în când este o idee foarte bună. Se pare că o mare idee pe care mulți o pot lua în considerare, așa că trebuie să știți ce este nevoie pentru a face acest lucru. Dacă nu utilizați în mod activ spațiul din garaj, s-ar putea să neglijați o mare parte din spațiul disponibil. Conversia unui garaj într-un nou spațiu de locuit, în medie, se poate adăuga la unele din camerele favorite. Acest lucru presupune că garajul este un spațiu ideal pentru a nu construi din nou. Nu numai că se adaugă o cantitate semnificativă de metri pătrați la casa ta, dar este, de asemenea, o cantitate semnificativă mai ieftină decât construirea unei camere complet nouă. Aceasta va dura probabil mult mai puțin de lucru, desigur.

Cel mai mare dezavantaj pentru a converti un garaj în spațiu de locuit suplimentar este că vă lipsiți de garaj. Dacă aveți o mașină, vă va fi dor de confortul oferit de garaj. Ați putea dori chiar acel spațiu în scopuri de un atelier. Odată ce ați transforma camera de garaj într-un dormitor, acesta va fi mai greu pentru a face alte garaje. Deci, este important să fiși siguri că știți sigur că doriți să fie un dormitor de rezervă înainte de a lua o decizie cu privire la acest proiect. Unii oameni care și-au convertit spațiul lor de garaj într-un dormitor au întâmpinat rezistență de la vecini. Din anumite motive, oamenii care trăiesc în jurul tău nu le place această idee. Verificați zona învecinată pentru a vedea dacă va apărea probleme.

Un aspect al garajului care salvează o sumă mai mare de bani este fundamentul. Ea are deja pereți, acoperiș și, în multe cazuri, cabluri electrice care sunt foarte necesare. În cazul în care este nevoie de lucrul pentru cabluri, acesta nu ar trebui să fie prea costisitoare pentru a rula firele de acasă la garaj. Ar trebui să se consulte întotdeauna cu profesioniști înainte de a încerca să puneți firele de energie electrică singuri. Costul depinde de caracteristicile și completările pe care doriți să fie incluse în camera de rezervă. Deci, la capătul acestei povești, idei, prețurile nu trebuie să fie foarte mari, asta în dependență de stilul ales și mobila procurată.

Pentru a efectua o conversie a unui garaj completă, puteți adăuga o baie. Acest lucru ar face această cameră un spațiu cu un conținut complet care ar putea funcționa ca o cameră de oaspeți, sau chiar de închiriere dacă veți avea dorința. Nu rămâne decât să fiți atenți la decizia luată și să vă consultați cu oamneii experți în domeniu de design.