Idei de amenajare a salonului

Rate this item
(0 votes)

Faptul cum arată salonul unei case este foarte important, deoarece aceasta este considerată una dintre principalele zone ale casei. Design-ul salonului, de fapt, se deosebeşte mult de o simplă proiectare a unei alte camere. În primul rând, design-ul spațiilor, precum și faptul că el este o cameră importantă în apartament, mult mai implicată în viața membrilor familiei, implică multă creativitate şi dorinţă. Prin urmare, sarcina principală este ca interiorul camerei să fie prezentabil, dar în același timp este important să fie funcțional și confortabil, devenind centrul vieții de familie.

Idei de design pentru salonul din apartament: caracteristicile și abordarea integrată.

Modernizarea camerei de apartament, de obicei a celei mai mari camere, îndeplinește rareori funcția inițială de cameră de zi, dar serveşte drept ca un loc pentru a primi oaspeți. Cele mai frecvente idei sunt: o cameră cu multe elemente drăguţe care arată bogat, care se poate combina ca fiind mai multe idei de organiyare în acelaşi spaţiu, aşa ca: o sală de mese, un dormitor pentru adulți, de birou şi o cameră de zi. Design -ul pentru o cameră mică doar începe cu o reprezentare corectă care este necesară pentru a obține un rezultat bun, meditând la ce sarcini și funcții vor fi dominante, iar ceea ce poate fi sacrificat să fie eliminat. Zona restricționată nu oferă o oportunitate de a evidenția multe domenii, dar se poate combina într-o singură cameră două zone: zonă de relaxare (camera) cu plasarea unei canapele (sofa) și nişte scaune (scaune căptușite), care sunt amplasate în fața televizorului (home cinema), precum și o masă mică. Interiorul sălii poate fi extinsă prin instalarea în colț a unui şemineu electric, lumina chiar artificiala adauga căldură şi confort, ceea ce face situația mai confortabilă, o conversație prietenoasă şi confidențială.

Zona de luat masa trebuie să arate în mod ideal, iar pentru asta este necesar de un spaţiu plăcut şi confortabil, deoarece mulţi s-au săturat ca să mănânce şi să pregătească cina în acelaşi spaţiu. Nu întotdeauna este posibil să se instaleze o masă completă, în schimb putem alege un tip de masă care se poate transforma, care, în timpul săptămânii va servi drept o măsuță de cafea.

Zona de dormitor este considerată o parte esenţială dintr-un salon, deoarece asta e şi rolul lui, la urma urmei, de aceea pentru un spaţiu mic se recomandă o canapea de colț sau convertibile, amplasate în dulap. Această ideea va oferi posibilitatea ca salonul să ofere celui care se odihneşte acolo, o zonă confortabilă şi intimă.

Proiectarea salonului (precum și pentru orice altă cameră), este o sarcină complexă. O mare greșeală va fi să presupunem că design-ul este abilitatea de a ridica și plasa mobilierul frumos și funcțional, și apoi de a adăuga accesorii. Design-ul competent reprezintă o combinație armonioasă a tuturor eleementelor, atunci când sunt combinate cu tapetele, cu draperiile sau covoarele potrivite pentru mobilă, și un tot întreg pentru a crea un spațiu confortabil și funcțional de viață. Acesta este motivul pentru ca selectarea materialelor de finisare ar trebui să apară atunci când v-ați imaginat cu adevărat ce mobilier să folosiţi și în cazul în careaveţi totul analizat şi bine pus la punct, puteţi trece la ideea de a acţiona.

A doua ispită, care o urmărește în mod constant design-erii- este acea notă de fantezie și idei noi atunci când doriți totul dintr-o dată, și multe altele. Dar, în primul rând, nu întotdeauna toate elementele sunt potrivite pentru combinarea lor într-un singur stil, și pe de altă parte, un decor de concentrare excesivă într-una, mai ales în camerele mici pot fi transformate într-o amestecătură absurdă a pieselor şi reciproc pot suprima şi dezordona spațiul. În cazul în care este posibil este mai bine să se apeleze la designeri profesioniști, în caz contrar - ar trebui să fie limitată la una sau două accente.

În general, proiectarea salonului în apartament este soluția a două probleme: creșterea spațiului vizual și plasarea competentă din setul necesar de mobilier şi accesorii.