2 idei de stil pentru oamenii creativi

Rate this item
(0 votes)

Găsirea frumuseții în împrejurimi este esențială pentru menținerea unui cămin fericit. Dar când ai și o viață ca artist, trebuie să fie, de asemenea, posibilitatea de a găsi inspirație în acel spațiu. În timp ce unii artiști pot fi inspirați de vaste fâșii de pânză albă sau de un final în simplitate, alții preferă amintiri din viața lor, amintiri, imagini, schimbări, obiective turistice și sunete care pot fi apoi o sursă de acea scânteie creatoare evazivă.

Cele doua mansarde prezentate aici,arata ca pentru două tipuri diferite de artiști pe care le-ar putea prefera. Fiecare spațiu este profund creativ și este unic în expresia sa de creativitate. În camera artistului puțini au voie să poposească, iar din cauza aceasta, camera trebuie să fie una intimă, dar care să trezească inspirație. Nenumăratele detalii, obiecte care sunt prezente într-o singură cameră, denotă exact ceea ce este privit ca un scop de la început: crearea unui spațiu confortabil unde de fiecare dată să găsești ceva nou uitândute chiar la aceeași masă, pod și podea zilnic. 

Primul spațiu aderă cu siguranță la filozofia care consideră că mult înseamnă enorm. Pe fiecare suprafață este o imagine, o textură sau o culoare care ar putea fi o potențială sursă de inspirație. Această cameră deschisă este caracterizată de materialele care sunt departe de suprafețele perfect lustruite pe care suntem obișnuiți să le vedem. Scânduri din lemn masiv, obiectele din tavan și piscurile de cărămidă nevopsite din spate sunt ca niște semne publicitare regenerate. Unii vor considera acest spațiu ca unul nepotrivit pentru a trăi, dar rezultatul este un spațiu care arată făcut cu atenție. În mod clar artistic și cu siguranță intenționată.

Unul dintre elementele cele mai notabile ale acestui pod artist sălbatic și liber este crearea spațiului de depozitare în plafon. Un panou metalic parcă e țesut creează un spațiu deasupra capului pentru depozitare, dar permite elementele stocate să fie vizibile, lăsând chiar și ceea ce echivalează cu un dulap glorificat devine o parte din personalitatea apartamentului.

Al doilea spațiu are cu siguranță propriul simț artist, este mult mai curat din punct de vedere a texturilor sale, materiale și chiar culorile sale. Alb, lemn și cărămidă domină spațiul. Chiar și în cazul în care lucrurile arată un pic mai în vârstă - ca și cu grinzile de pe tavan expuse - acesta dă un farmec rustic, pe care tot puțini îl vor putea înțelege corect. Mobilierul este, de asemenea, mai curat, cu canapele joase, lămpi de podea supradimensionate și câteva elemente care ar putea fi provenite din alte țări. Este locul cel mai creativ pentru a găsi o masă de cafea? Poate că nu. Dar este un loc pentru o minte creativă pentru a merge pe idei sălbatice, în sensul bun.

Dacă majoritatea vor considera că această cameră pare a fi „murdărită” doar cu vopsea, atunci artiștii adevărați vor valora stilul și design-ul propus despecialiști. Din această cauză, artiștii, probabil, sunt văzuți ca oameni timizi și nesiguri pe sine, dar în realitate ei sunt unicii care recurg la idei mai deosebite și unice.