7 idei de design a bailor care te vor inspira

Rate this item
(0 votes)

Fie că vă plac băile contemporane elegante sau rustice sau nu, pentru a vea o baie frumoasă este necesar să dai frâu imaginației și creativității. Aici sunt câteva idei prezentate în cele mai populare fotografii cu băi, exact după diferitele preferințe și cerințe. Vreunul dintre aceste te inspiră oare? Dacă nu, înseamnă că baia nu necesită schimbări, în schimb dacă te inspiră, continuați să realizați cele mai neobișnuite și frumoase modele de băi.

1. Chiuvetă cu dimensiuni mari.

Dacă nu ești un fan al stropilor de apă de la chiuvetă pe perete sau podea, poate doriți să vă gândiți la achizionarea unui bazin mai mare în loc de cel actual. În această baie elegantă, designerii au ales o chiuvetă mare și lată, care amplasată puțin mai jos, arată destul de atrăgător.

2. Dușul din sticlă.

Această baie ne asigură că sticla niciodată nu va fi demodată, dar va rămâne mereu la fel de elegantă cu se presupune a fi dintotdeauna. De altfel, dacă dispuneți de un spațiu mai mare, ca și în cazul dat, este recomandat instalarea nu doar aunei cabine de duș, dar și a unei căzi, care arată, la fel, destul de interesant prin forma specială.

3. Uși de duș îndrăznețe. 

Aceste uși de duș din oțel înnegrit adaugă o arhitectură specială și o combinație frumoasă cu conexiunea la ferestrele din cameră, încadrate în același material. În plus, culoarea albă va fi mereu la modă, cu ea, niciodată nu greșești într-o baie, astfel, această baie destul de încăpătoare are detalii puține, dar care realizează armonia necesară într-o baie.

4. Plafoane din lemn.

Dacă doriți ca baia să aibă un pic de caracter rustic, dar care dorește să păstreze pardoseli de gresie din motive de întreținere, luați în considerare plafonul ca o locație bună pentru a adăuga unele spații din lemn. 

5. Ferestre decorative.

Adăugarea unei fereastre la partea superioară a unui perete de duș este întotdeauna o modalitate foarte bună de a aduce în lumină naturală design-ul. Pentru mai mult interes vizual, ia în considerare o fereastră decorativă. Această baie are o fereastră de duș arcuită care urmează să accentueze conturul plafonului.

6. Rafturi de depozitare deasupra capului.

Pentru a profita la maximum de fiecare metru pătrat, luați în considerare adăugarea dulapurilor sau o cuvetă de stocare la tot spațiul spre tavan. Mai ales dacă baia este de dimensiuni mici, aceste rafturi sunt potrivite pentru a păstra lucrurile.

7. Gresia și oglinzile.

Tonurile de metal calde au fost populare pentru puțin timp acum, iar această baie este un exemplu teribil pentru modul în care corpurile de alamă încălzesc o baie îmbrăcată în marmură.