Modele de draperii atragatoare pentru salon

Rate this item
(0 votes)

Siguranța cere sacrificii, dar nu mă refer la o altă siguranță decât la acea intimă, de altfel cum poți să te aperi de ochii lumii în propria casă dacă nu recurgi la metode simple și realiste, de fapt o casă fără draperii este ca o casă fără uși.

Draperiile moderne fac mult mai mult decât să blocheze lumina, de altfel ele sunt un element important, la fel cum s-a scris și în articulele anterioare. Astăzi, ele pot fi folosite pentru a crea spații sociale semi-private, lumina directă din exterior pătrunde în casă și se menține o temperatură constantă, sau acestea pot fi un obstacol pentru razele de soare în timpul verii, iar aranjarea lor într-un mod elegant, poate fi metoda ideală pentru decorație și protecție.

Țesăturile sunt disponibile în mai multe stiluri, culori, nuanțe, modele și puteți atașa accesoriile pentru a face fiecare spațiu unde se află aceste draperii, unic. Țesătura folosită pentru fereastre poate fi destul de grea, dar care va arăta frumos. Dacă vrei ca draperiile să fie dintr-o țesătură parent suficient de ușoară, încât ori de câte ori să-ți taie respirația când vei trece pe lângă geamuri, poți apela la specialiști și la preferințele proprii desigur, dar neuitând de stilul salonului. 

Lumina nu întotdeauna este benefică, cel puțin pentru draperii, așa că draperiile cu nuanțe închise, așa ca negru, albastru închis, verde închis, pot să-și piardă adevărata nuanță. Dacă ai geamuri cu o formă neregulată, propunem să optezi pentru draperii opace, albe sau bej, în acest mod, geamurile vor ieși în evidență.

Un salon arată senzațional când toate detaliile sunt potrivite și bine aranjate, de aceea încearcă să te conduci de sfaturile din articolul despre „Cum să alegi lungimea perfectă a draperiilor” și încearcă să-ți oferi acel spațiu în care vei fi amețit de frumusețe și plăcere când vei sta în el. 

Draperiile pot fi combinate cu mobila, ele pot arăta aceeași povese prin culoare și țesătură la fel ca a unei canapele din același salon. Pentru un aer modern, toate draperiile albe de mătase sunt ușoare și plăcute. indiferent de ce vei alege, stil ca la țară, stil modern, rococo, clasic sau de epocă, toate sunt porivite cu draperiile de aceeași nuanță, de aceea nu risca dacă nu ești sigur de combinație, mai bine apelează la cineva care poate să te ajute cu detaliile.

În ultimul timp draperiile imprimate adăuga o textură unică într-o cameră, desenele se concentrează discret, dar ceea ce ține de imprimare, la fel trebuie alese cu grijă pentru ca salonul să nu cuprindă două regiuni complet opuse ca combinație.

Nu te întrista dacă salonului tău îi lipsesc draperiile, dar acționează și pune-ți creativitatea pe țesătură. Utilizate nu numai pentru eficiență, ci și pentru frumusețe, draperiile sunt un accesoriu modern pentru orice casă.