Cum sa-ti transformi balconul intr-un spatiu de relaxare

Rate this item
(0 votes)

O cameră în aer liber, o curte interioară, o terasă pe acoperiș - toate acestea, cred că toţi ne-am gândit la aşa ceva şi acestea sunt caracteristic la ceva minunat pe care putem să avem, dar este, de obicei, foarte greu de realizat. Apartamentele, pe de altă parte, pot contribui la realizarea acestui vis, care sunt adesea prea mici pentru a exista, dar prea mari pentru a le realiza. De fapt, comparativ cu oricare dintre case, doar apartamentele vin în întâmpinare cu balcoane, care aparent sunt prea mici pentru a face ceva cu ele. Cu toate acestea, sunt o mulţime de moduri în care chiar și un mic balcon poate fi relaxant și plăcut.

Indiferent de cât spaţiu dispui, dacă vrei să instalezi un hamac, e perfect! Vrei să te retragi ca să poți lucra un pic în liniște? Balconul va fi biroul tău de acasă. Îți lipsesc ieșirile în natură? Aici poți amenaja până şi o grădină frumoasă. În primul rând imaginează-ţi cum vrei acesta să arate, apoi realizează o asociee dintre dimensiunile reale şi cele imaginare şi la final poţi să schiţezi pe foaie proiectul pentru noul tău spaţiude relaxare.

De exemplu, o masă mică și un cuplu de scaune poate transforma un mic balcon deschis într-un refugiu relaxant sau un loc minunat pentru a savura cafeaua de dimineață. Nu e mult, dar e confortabil. Pentru a crea o ambianță caldă și primitoare, puteți opta pentru parchet la balcon sau cel puțin puteți utiliza plăci care creează acel aspect.

În plus, încearcă să pui un covor în zona mică de acolo, precum și pentru a face balconul chiar comod. Și dacă ai pus acolo o mică bancă în loc de scaune individuale, puteți adăuga, de asemenea, perne de accent și o pernă de şezut. Dacă balconul este închis vă poate aduce în aer liber vibraţiile prin culoare. Decorează spaţiul cu accente verzi și plante proaspete și flori. Câteva accente de lemn ar arăta, de asemenea, foarte original.

Un bar micuţ, sau o simulare, ar fi un plus minunat la balcon. Aceasta nu trebuie să ocupe o mulțime de spațiu. Există numeroase modele eficiente din punct de vedere al spațiului, puteți opta pentru chiar mai multe desene sau modele care le puteți crea singuri. Utilizați forma de balcon în avantajul tău. De exemplu, pentru un balcon lung și îngust, puteți utiliza un scaun care merge de-a lungul peretelui sau a balustradei. Banca de rezervă care s-ar putea îndoi în jurul unui colț poate crea un colţişor confortabil.

Aveți posibilitatea să utilizați lăzi de lemn pentru a crea o grădină verticală în balcon. Obține toate plantele sădite, organizate și să înveselească spațiul cu culorile lor proaspete. Sau, dacă doriți, puteți decora micul balcon, folosind mici accesorii, cum ar fi nişte vase-pahare pentru a pune acolo lumânarea. Aveți posibilitatea să le faceţi și le puteți utiliza diferite tipuri de becuri. Comfortul este influenţat şi de lumină care este cheia comodităţii, astfel încât vă puteți concentra pe faptul că, doriți un balcon mai relaxant și primitor. Un scaun unic, mare vă va permite să transformaţi acest spațiu mic în locul ideal pentru lectură.

 

Read 1499 times