Cele mai neobisnuite modele de canapele

Rate this item
(0 votes)

Căutați cele mai bune canapele? S-au dus zilele când un apartament era destul de fragil de la trei piese pe care le adăugaţi pentru o viață mai frumoasă. Acum canapelele vin în toate culorile, formele și dimensiunile și pot reflecta gustul personal la fel de mult ca și orice altceva în cameră. Canapele din piele, canapele din stofă, şezlonguri, canapele extensibile, canapele pentru spații mici, etc. Dacă doriți o estetică sau o bucată de inspirație, le veți găsi pe toate împreună achiziţionând canapeaua potrivită ca stil, culoare, eleganţă şi comoditate.

Canapeaua contemporană este singura care poate să atragă atenția în virtutea spectrul său larg de culori, primului venit în acea cameră. De asemenea, culoril îndrăzneţe reprezintă ceva de genul unei "cărţi de vizită" a stilului contemporan. Culorile metalice cum ar fi argint, aur și bronz a devenit popular în ultimul timp, iar tendința a lovit, de asemenea, industria mobilei. Un exemplu foarte bun sunt starurile de la Hollywood care deseori postează poze pesite-urile de socializare de pe o canapea foarte frumoasă, o piesă unică de mobilier, care poate aduce un pic din glamourul de la Hollywood în camera de zi. În ciuda croielii curate și aspectului modern, aceasta este o canapea pe care pur şi simplu nu vei dori să pleci de lângă ea. Fabricate din piele italiană, această canapea elegantă, va face să te simţi ca o stea.

La prima vedere, s-ar putea să te intrebi: "Ce este aceasta?", deoarece sistemul de relaxare arată să fie în plin proces, dar nu aţi mai văzut aşa ceva niciodată. Aceată canapea are o formă rece și neobișnuită. Forma este inspirată de o structură moleculară, forma de bază pentru toate obiectele din univers. Acesta este formată din 120 de "bile" extensibile acoperite cu ţesătură elastică. Puteți să-l utilizați în mai multe moduri, deoarece structura vă permite să creați mai multe forme.

Nu există nici un fel de plictiseală când aveţi în casă o asemenea canapea, mică, dar confortabilă. O jumătate din ea este un stil de modă veche, curbată, iar cealaltă jumătate pare să se urce pe perete. Trebuie să recunoști că e ceva capricios la acest design. Pe de o parte, ea îndeplinește o funcție (un loc unde să se așeze); pe de altă parte, este o piesă de artă. În cazul în care vă înclinați capul și pentru a vizualiza peretele ca podeaua, vei observa că piesa este aproape simetrică, astfel încât se poate potrivi colțurile din dreapta sau stânga. Acest design a fost prezentat într-o expoziție din Paris, iar cei prezenţi la expoziţie au rămas fără cuvinte.