Stilul maritim în amenajarile interioare

Rate this item
(0 votes)

Design-ul interior în stil maritim este modul perfect de a ne face să simțim că oceanul este mereu aproape. Cu elemente, cum ar fi nave, ancore, creaturi marine, iar culorile fantastice ale marinei și albul, vă puteți relaxa în confortul propriei case. Dacă există un stil care nu iese din tendințe niciodată, este cel cu aspectul maritim, inspirat de plajele fierbinți.

Trăsăturile caracteristice ale interiorului maritim sunt prezența textilelor, mobilierul din lemn ieftin și o abundență de culoare albă. Aici vă prezentăm 19 idei fantastice maritime de design interior pentru casa ta.  Cald, relaxant și pozitiv, decorul marin (de asemenea, menționat ca un decor de coastă sau cabană) reflectă spiritul New England într-o casă de pe plajă. Acest stil de design interior se bazează pe fundație de culoare albă sau nisip, cu albastru fiind culoarea de accent primar. Decorul nautic reprezintă un material înțelept care încorporează lemnul nefinisat în mesele sau scaune sale, combinate cu tapițerie, lenjerie de șic pentru locurile de odihnă și canapele. Opțiunile dvs. pentru accente decorative sunt multe: scoicile în borcane clare, frânghii de iută, vâslele care pot fi un decor sigur interesant, bărci cu pânze, hărți de navigație și multe altele!

Colecția noastră pentru mobilierul și decorul maritim include o prelevare de probe de modele inspirate de pe coastă. Alegeți magazine de unde puteți procura detalii care sunt surse foarte bune pentru decorațiuni interioare și care să se potrivească cu această tendință.

O fenomenală vedere prin geamurile mari și un  mobilier care să se poată combina ca gust și rafinament la acest stil, este reprezentat în această cameră, unde albastrul și albul nu sunt elementele lipsă, iar pentru un accent de culoarea, fotoliul cu ornament roșu este echilibrul acestei linii cromatice. De asemenea, masa cu picioarele de sticlă arată excepțional, deoarece culorile se reflecă prin ea.

Probabil majoritatea a privit filmul titanic și mulți dintre noi ne-am imaginat cum este posibil să locuiești într-un fapor atât de luxos, dar de fapt, exteriorul este doar un aspect, însă interiorul a fost cel care a făcut o lume întreagă să rămână impresionați de design și bun gust. Dacă nu credeți că este posibil ca o cameră să arate în stilul acelui vapor din titanic, anume camera căpitanului, atunci design-erii vă demonstrează contrariul. Mobila din lemn masiv și de culoarea cafenie închisă pare că nu ar fi caracteristic stilului maritim, dar elementele și geamurile care sunt destul de multe, realizează acel contrast perfect pentru ochiul omului.