Idei de decoratiuni Shabby Chic in bucatarii

Rate this item
(0 votes)

Bucătăria este adesea centrul de origine, camera în care oamenii vin împreună să gătească și să mănânce în fiecare zi. Bucătaria în tip shabby este deosebit de caldă și primitoare, un loc de relaxare și de convorbiri online - și sper că aceste idei chic în bucătărie vă va inspira să adăugați câteva elemente frumoase confortabile la propria bucătărie.

Sicle la fereastră. Iată o idee foarte simplă, dar foarte eficientă pentru o bucătărie shabby chic - folosesc cârlige de cupă deasupra ferestrei și atârnă recipiente mici de sticlă de la ei să țină florile. Vei avea nevoie de niște sârmă sau sfoară tare în jurul fiecărui recipient pentru a le atașa la geam, s-ar putea dori să adăugați apoi una sau două bucle dintr-o parte în alta, așa va atârna destul de uniform (la fel ca containerul cu laleaua, de mai sus).

 Un cuptor de epocă este o caracteristică frumoasă pentru o casă shabby chic, dar nu este ușor de a face rost de el! Căutarea ar putea dura, iar la început acesta ar putea arăta nu prea estetic, dar prin modificări arată foarte frumos.

Această masă de metal este foarte frumoasă, fără îndoială, destinat pentru acest stil, dar mai face și un plus frumos la această bucătărie shabby chic.

Aceste suporturi, rafturi de metal au fost probabil destinate pentru exterior, dar cu un strat de vopsea alba, arată frumos în bucătărie. Un alt element minunat în această bucătărie este această ladă pictată, ștampilată pentru depozitarea sticlelor folosite.

O potrivire că China  are bucătării shabby chic, nu poate fi mai reală, de aceea unii care pleacă în acea țară doresc să facă așa stil ca acolo în propriile bucătării. Așa multă veselă este o alegere foarte potrivită acestui stil, cănile care, de fapt, sunt în aceeași culoare și au același ornament, asrată foarte bine aranjate. De asemenea, sunt și multe ulciore colorate și de diferite forme, care în unele cazuri ar arăta ca o adunătură de obiece, dar în această bucătărie arată ca o colecție care poate fi admirată în timp ce serviți masa. Culorile sunt într-o combinație potrivită stilului, astfel verdele cu albul oferă o atmosferă de liniște celor prezenți la masă.