Modele de mese stilate. Mobila la comanda

Rate this item
(0 votes)

Cea mai des întâlnită piesă din orice casă este masa, nu contează dacă e pentru calculator, pentru sufragerie, pentru dormitor sau ca o simplă masă de cafea. Dar această plăcere de a avea multe mese în casă, sau mai bine zis, în fiecare cameră, trebuie alintată cu mulți bani, atunci de ce să nu ne facem una, noi singuri? Farmecul discret al modernității se reflectă în colecțiile de mese care vă ofera mai mult decât simplul concept de design, mai mult decât o simplă experiență destinată destinderii globului ocular, o experiență care să implice și plăcerea atingerii, a mangaierii. Pentru odihna atât de mult râvnita la o ceașcă de cafea, va propunem diferite stiluri de mese, moderne atât prin estetic, cât și prin formele folosite, clasice și deosebit de elegante.

Această masă frumoasă din lemn dur este o achiziție superbă pentru dormitor sau chiar pentru un colțișor din camera de zi. Nu trebuie multe lucruri pentru a face rost de așa o masă, ba chiar pentru picioare, puteți utiliza lemnul pe care nu-l mai utilizați, specialiștii vor ști cum să-l utilizeze și unde anume. Mai jos aveți un exemplu a unei mese care arată destul de bine și nu a fost necesar de resurse enorme. Mai ales că arată destul de bine și fără prea multă vopsea sau chiar deloc, însă dacă doriți, pentru strălucire - vopsiți-o în culorile preferate.

Adaugă puțin farmec într-o cameră din casă cu o masă mai deosebită, care ar avea în structura ei formă diferită și poziția picioarelor, la fel. Încearcă să combini stilul cu utilitatea care într-adevăr trebuie să o aibă o masă din casă. Aceasta din imaginea de mai jos are raft, unde copilul dumneavoastră va putea să-și păstreze lucrurile și pe care părinții nu vor trebui să le strângă mai mereu de sub masă sau sub pat.

Dacă ai spațiul mic în cameră, optează pentru o masă atârnată la perete, iar dacă pare greu de imaginat cum ar arăta această masă, vedeți exemplul de mai jos.

Pentru că pe o masă mereu stau foarte multe lucruri, designerii s-au gândit la un lucru mult mai bun, iar acesta este atașarea la un nivel mai inferior, adică aproape la picioarele mesei, niște rafturi, în același ton cu masa sau diferite, deja rămâne la propria alegere. Una dintre aceste mese este prezentată în imagine. Iar alte modele pentru inspirație, la fel le găsiți mai jos.