Somiere cu lamele ortopedice. Suport Saltele Ortopedice

Rate this item
(1 Vote)

Cât de importantă este somiera ca suport ortopedic pentru salteaua ortopedică? Te-ai gândit cumva la faptul dat? Fiecare element din dormitorul în care dormi are o importanță deosebită în suportul tehnic, care la rândul său va oferi confortul așteptat. O saltea ortopedică încadrată într-un pat este o soluție inteligentă însă insuficientă dacă acel pat nu dispune de un suport (somieră) cu lamele ortopedice, care va suplini gradul de ortopedie piesei de mobilier.

Mulți producători de mobilă din Republica Moldova, pentru a reduce costurile de confecție a paturilor (dormitoarelor), utilizează ca suport de saltea, diferite placi dure (PAL, OSB etc.), și nu informează corect consumatorii finali că aceste elemente pot afecta structura saltelelor ortopedice.

Recomandabil este, de a utiliza somiere cu lamele ortopedice, pe care să fie plasată salteaua pentru a avea un somn liniștitor.

Dacă ești decis să achizitionezi o somiera cu lamele ortopedice în Chișinău ori în alt oraș din republică, noi îți oferim câteva sfaturi în alegere:

- Somiera, ca și salteaua trebuie să ofere confort pe timp de noapte și să ofere o poziție corectă a corpului;

- O somieră bine executată trebuie să absoarbă presiunea pe care corpul tău o exercită în timpul somnului;

- Dacă simți presiunea la nivelul umerilor și a șoldurilor, adormi greu, asta rezultă că patul este prea ferm pentru tine;

- Pentru ca atât salteaua cât și somiera sa te slujeasca mai mult timp ai grijă de igiena acestora;

- Somierele cu lamele ortopedice care amortizează miscările sunt ideale pentru cei care dorm în cuplu;

- Somiera trebuie să fie de calitate. Pentru a verifica calitatea acesteia verifică dacă nu scârție.

O somieră cu o investiție semnificativă ar trebui să iți ofere confort timp de 7 – 8 ani. Dacă ai facut o combinație potrivită între somieră și saltea, somnul calitativ și sănătos este garantat. Pe lângă faptul că asigură o poziție corectă a somnului pe timp de noapte, somiera asigură o bună circulație a curenților de aer și permite saltelei să respire, ceea ce este un factor foarte important.

Daca aveți și alte întrebări legate de alegerea somierei de dormit, nu ezitați să contactați consultanții din showroomurile noastre.