Saltele ce conțin spuma Memory

Rate this item
(1 Vote)

Spuma de memory este un material vasco-elastic, ce se adaptează formei corpului și nu creează puncte de presiune. Acesta a devenit foarte popular și cerut pe piață, fiind utilizat în diverse modele de saltele, iar grosimea sa nu depășește 5 cm. Modelele de saltele în care este folosită stratul de memory sunt o varietate. Iată câteva dintre acestea și caracteristicile lor.

Salteaua Memory Foam

Este salteaua ce conține doar stratul de memory în grosime de 5 cm. Este utilizat ca topper pentru saltele și este dotată cu husă detașabilă.

Salteaua MemoLatex

Salteaua MemoLatex este salteaua ce conține atât stratul de memory în grosime de 3 cm, cât și stratul de latex în grosime de 18 cm. Este o saltea cu dublă duritate, ce este dotată cu husă detașabilă și bandă 3D de aerisire

Salteaua MemoPocket

Salteaua MemoPocket este formată din 800 de arcuri independente, învelite în săculețe aparte și stratul de memory foam de 2 cm. De asemenea, salteaua contine o placă WaterFlex cu grosimea de 2 cm. Înălțimea saltelei este de 22 cm, iar husa saltelei este detașabilă. La fel, salteaua este dotată cu bandă 3D de aerisire.

Salteaua Memory+Poliuretan

Salteaua Memory+Poliuretan este salteaua ce este alcătuită din stratul de poliuretan și cel de memory. Este o saltea cu dublă duritate și poate fi confecționată la o înălțime de la 18 la 24 cm.

Dacă ai nevoie de mai multe detalii sau vrei să probezi una dintre saltele, nu ezita să ne contactezi sau să ne vizitezi în oficiul nostrum ce se află pe str. Florării 4 sectorul Râșcani