Un preț ridicat la saltea NU înseamnă și o CALITATE ÎNALTĂ!

Rate this item
(1 Vote)

Piața saltelelor din Republica Moldova este foarte diversă, iar șansele de a procura o saltea calitativă, nu este neapărat la nivelul așteptărilor, chiar și în aceste condiții. Strategiile de marketing utilizate de magazinele de saltele din Republica Moldova, ne pot induce ușor în eroare, din cauza că mulți producători de saltele încearcă să comercializeze produse din disperare fără a ține cont de calitate, și garanție după vânzare.

De cele mai dese ori, cumpărătorii se înșeală considerînd că un preț ridicat la saltea demonstrează și o calitate înaltă. În acest sens, saltelele de la MATCO, vin să satisfacă exact cerințele clienților, după buget, calitate și diversitate.

Confecționate din materiale de calitate superioară importată din Turcia și Italia, orientate spre client și necesitățile acestuia, saltelele MATCO Vă propun următoarele opțiuni în dependență de căptușeală:
1.    Saltele pentru diferite vârste – copii, maturi și persoane de vârsta a doua. Să luăm ca exemplu - pentru copii sunt recomandate de obicei saltele cu latex+arcuri și cele din spumă poliuretanică.
2.    Saltele dure, mediu-dure și moi;
3.    Saltele cu sistem iarnă-vară;
4.    Saltele din Memory;
5.    Saltele anatomice din Latex;
6.    Saltele ortopedice cu arcuri Pocket și fîșii de memorie;
7.    Saltele ortopedice cu 7 zone de confort și diverse combinații de căptușeală.

Am dori să atenționăm clienții că o saltea ortopedică nu este neapărat o saltea dură, dar se obligă a fi practică, confortabilă și să mențină poziția corectă a coloanei vertebrale în timpul somnului.

Vă puteți adresa de luni pînă vineri între orele 9:00 – 18:00, la adresa noastră din mun. Chișinău, str. Florării 4, unde consultanții de saltele Vă pot deservi cu mare drag, propunîndu-vă produsele companiei noastre întru obținerea saltelei comfortabile și convenabile anume spatelui și portmoneului Dvs.

MATCO - Alegem împreună salteaua potrivită confortului Dvs!

Telefoane de contact:

+373 (22) 90-23-99; +37378010505

FACEBOOK

 

More in this category: « Saltele ce conțin spuma Memory