Podeaua potrivita intr-o bucatarie

Rate this item
(0 votes)

În cazul în care proprietarii de bucătărie din anii 1950 s-au săturat, în sfârșit, de designul bucătăriei, dorind să facă unele schimbări considerabile, casele vechi din Spania și Franța, San Francisco sunt niște idei foarte interesante pentru o inspirație profundă. Problema ar fi că unii iubesc ca bucătăria lor să nu dispună de covoare, deoarece consideră că în locul unde se face mâncare, trebuie să fie cât mai liber, simplu și fără prea multe detalii. Din această cauză, designerii au recurs la metode care să faciliteze dorințele tuturor, dar să păstreze stilul și eleganța chiar și într-o bucătărie simplă și micuță.

Este important ca într-o bucătărie, oricât de simplă nu ați dori ca aceasta să fie, un echilibru între decorul și stilul abordat nu trebuie să lipsească. A face sigur ca acest spațiu să nu fie asemănător nici ca cel pur de la țară sau prea rustic, este necesar un echilibru delicat, spun specialiștii. Pentru a contribui cu idei frumoase și un stil care să cuprindă originalitate, designerii propun ca într-o bucătărie podeaua trebuie să arate perfect, atâta timp cât covoarele vor lipsi.

Dacă într-o familie el gătește și ea coace, astfel încât două chiuvete au fost necesare pentru a păstra dragostea de viață celor prezenți în bucătărie la ora cinei. Chiuvetele, sunt perfect pentru clătirea legumelor sau vaselor de umplere cu apă. În timp ce chiuveta fermă pe peretele opus (mai jos) este suficient de adâncă pentru știfturi de rulare utilizate frecvent și boluri de amestecare, spațiul este cel care avantajează în acest caz. Încercați să utilizați piesele vintage în bucătărie. Nu trebuie să vă fie frică de încercări. În loc să cumpere noi dispozitive de montare, designerii au propus utilizarea dispozitivelor vechi, care îngrijindu-le pot avea un aspect surprinzător. Pentru a completa acest finisaj viu, care dezvoltă o patină de-a lungul timpului ei au ales blaturi din marmură de Carrara, care fac același lucru. Acestea sunt folosite în toată Europa de aproape toți designerii. Răcoarea piatrelor este ideală pentru frământarea aluatului. Instalați rafurile pe perete. În loc de banca de rafturi deschise solicitate de către clienți pentru afișarea descoperirilor de epocă, specialiștii au plasat o singură bordură deasupra chiuvetei. Un raft este simplu și dinamic. Toate aceste detalii nu sunt în plus, deoarece podeaua trebuie să se combine cu toate elementele, de aceea dacă optați pentru o podea ca în exemplul de mai sus, bucătăria trebuie să fie de o singură nuanță și detalii cât mai puține, doarece podelei îi revine un accent de culoare în acest spațiu.