Stilul tropical in decorul bucatariilor

Rate this item
(0 votes)


Obțineți idei și inspirație pentru decorul deosebit tropical, chiar în bucătărie și pregătiți-vă pentru a instala o temă de design plin de viață și luminos în bucătăria casei tale. Stilul tropical este dominat de nuanțe vii, de imprimeuri florale sau cu păsării cu un colorit uimitor, de piese de mobilier din bambus și de țesături fluide prinse la baldachinul patului ori la ferestre. Amenajările în stil tropical sunt ca o plimbare prin jungla amazoniană, unde vegetația luxuriantă se contopește perfect cu stilul decorativ, iar obloanele din lemn și frunzele de palmier țin răcoare întregii case.

Fie că renovarea unei bucătării din casa de vacanță sau doriți doar pentru a transforma bucătăria existentă într-un spațiu pe care scrie "vacanță permanentă", poate doriți să explorați idei pentru un decor tropical, acesta mereu vă va duce în lumea vacanțelor, unde mereu va fi cald și relaxare. Bucătăriile tropicale tind să favorizeze un design de ansamblu, care este luminos și aerisit, care încorporează culori vii, o mulțime de flori și plante, și atinge ideea unui decor care face aluzie la un stil de viață tropical stabil. Culoarea este una dintre cele mai importante caracteristici ale design-ului de bucătării tropicale. Nuanțele tind să formeze o gamă de culori de la o bază de alb și creme blând și liniștitor la accente îndrăznețe, expresiv verde, portocaliu, albastru și galben pentru un perete întreg. Albul este o culoare de perete predominantă, iar albastrul deschis este o alegere populară pentru perete, de asemenea, dând impresia unei cabane sau unei vacanțe proprie pe malul mării.

Stropii în decorul unei bucătării tropicale poate fi o oportunitate fantastică de a încorpora atât culoarea necesară, cât și expresia artistică în designul general. Mozaicurile cu teme cum ar fi tropicale, palmieri, viață de mare sau floră și faună poate fi un plus mare, mai ales în cazul în care acestea se adaugă ca accente îndrăznețe, pline de culoare pentru a completa o temă de design altfel, moale și liniștitor. În mod similar, viu și colorate  sunt ideea de a utiliza gresie în orice stil, oferind verdeață tropicală, iar turcoazul și blue, poate anima orice design de bucătărie.

Iluminatul în bucătăriile tropicale este adesea subtil și liniștitor, care să completeze schema de culori stabilite, care este adesea prezentată. Decorative, ca sarcină de iluminat principală poate fi folosit detaliile pentru a lumina zonele cheie. Iluminatul cu profil redus poate fi utilizat pentru iluminarea principală, pandantive tropicale-tematice, amplasează lumină peste chiuveta, aragaz și zonele de pregătire a bucatelor, și luminile cu LED-uri subtile pot ușura spațiile deasupra și sub dulapuri.

Decorul pentru bucătăriile tropicale reflectă adesea un stil de viață pe litoral. Draperiile și fețele de masă din bucătărie pot scoate în evidență stilul de viață la mare, desene sau modele reprezentate luminoase, portocale îndrăznețe, albastru și verde, scoicile reale pot fi aranjate decorativ sau utilizate pentru piesele centrale. Lucrarea manuală, adică picturile, desenul pe perete, face aluzie adesea la cultura maritimă sau fluxul relaxat de la tropice, cu întinderi de apă, teme de pescuit și păsările exotice și alte animale sălbatice de la tropice de multe ori prezentate. Mobilierul și dulapurile în bucătăriile tropicale tind să fie construite din lemn de esență tare, în unele cazuri, exotice, care ar putea fi găsite în regiunile tropicale, cum ar fi de bambus. Mobila din lemn este adesea superbă realizată, într-un mod care arată natura și aspectul acesteia, subliniind legătura strânsă dintre viața de la tropice și natură.