Idei de design din apartamentul din New York al actritei Gwyneth Paltrow

Rate this item
(0 votes)

Vestita actrisa Gwyneth Paltrow imparte in New York un apartament de 12.85 milioane de dolari cu Chris Smith. Ea a dorit ca apartamentul sa aiba un design aparte, din acest considerent a apelat la o companie de design. Acestia, la rindul lor au incercat sa combine ultimele tendinte in domeniul designului.

Astfel, din design nu lipsesc texturile comode, culori pastelate, suprafete albe de marmura, si piese de mobilier inedite, precum si tapete pictate de miina. Haideti sa analizam alegerile facute de compania de designeri din New York, si daca acestia au optat pentru ultimele tendinte din designul de interior, sau au urmat preferintele lui Gwyneth.

Mai jos vom vorbi despre citeva din alegerile facute de designeri si care se regaseac in aprtamentul de lux al actrisei.

1. Masa rotunda

Dupa cum am discutat anterior despre tendintele anului 2016 in designul de interior, mobila rotunda este printre preferintele designerilor atit din Europa, cit si SUA. Astfel, designerii i-au recomandat lui Gwyneth sa incorporeze o masa rotunda unde poate sa-si intimpine prietenii. Designerii din SUA s-au inspirat la modelele engleze de mese rotunda, care confera un lux aparte intregului apartament.

2. Marmura in bucatarie

Pentru a nu folosi marmura in toata bucataria, designerii au dat sugestia de a folosi marmura doar in locul de lucru al bucatariei. Aceasta masa de marmura va da un aspect de lux bucatariei.

3. Dulap rustic cu usi de sticla

Acest dulap se incadreaza in designul lui Gwyneth, care este un mix de stiluri.

4. Argintul

Culoarea argintie reda lux apartamentului, de aceea in aprtamentul lui Gwyneth putem observa mult argint. Insa, designerii ne dau un sfat de a folosi piese simple, argintii, care la fel se incadreaza bine in design. Drept exemplu pot servi luminarile cu picior de culoare argintie.

5. Sofa

Aceasta piesa este importanta pentru un living room unde se string toti prietenii lui Gwyneth. Acesta trebuie sa fie mare, spatios, dar, in acelasi timp, comod!

6. Covor moale

Acest covor este ideal pentru un living care reda comoditate, liniste si relaxare. Culoarea aleasa a fost una alba. Acest covor este moale si este preferinta tuturor fetelor, deoarece este comod.

V-om reveni cu alte detalii de decor al altor celebritati, pentru a va servi ca ghid in decorul locuintei voastre!