Draperii pentru sezonul de vara

Rate this item
(0 votes)

În timpul sezonului cald avem nevoie să deschidem mai des geamurile. Pentru a adăuga un aer văratic locuinței, vă propunem utilizarea draperiilor lejere care nu încarcă atmosfera. De asemenea, draperiile care sunt de o singură nuanță, sau mai bine transparente, permit trecerea razelor de lumină în cameră și crează iluzia unui spațiu mai mare. Draperiile opace vă permit să controlați luminozitatea precum temperatura camerei, deoarece cele groase pot tăia complet lumina din dormitor.

În ceea ce privește culorile, vara este ceea ce inspiră designerii, astfel ei propun folosirea culorilor variate. Optarea pentru draperii albastre, culorile cerului sau a oceanului, permite crearea senzației de odihnă și vă trimite cu gândul la mare, iar după o zi de muncă, acest spațiu devine unul de relaxare.

Dacă sunteți optimiști, energici, draperiile cu imprimeu floral au fost mereu cele care au fost ca o doză de energie, acestea sugerând viața și natura. Acel spațiu potae deveni colțișorul în care vă puteți relaxa citind sau sorbind din cafeaua de dimineață.

Dacă stilul camerei este unul distins, clasic, atunci draperiilecare vor păstra eleganța și stilul sunt cele brodate. Acestea reprezintă eleganța și liniștea.

În cazul în care casa ta nu este ventilată în mod corespunzător, apoi pur și simplu vă propunem alegerea draperiilor făcute din bumbac.

Draperiile stratificata taie lumina soarelui inutilă și crează o ambianță liniștitoare în spațiu. Ele păstrează lumina afară și vă permit să vă bucurați de o briză rece, în același timp.

În ceea ce privește avantajele draperiilor, ele lasa lumina soarelui în casă, ele păstrează și permit o viață privată. Ele chiar ajuta la menținerea acelor insecte enervante. Așa că, atârnând acele draperii pur și lăsați lumina soarelui să intre în casă! Draperiile sunt, de asemenea, ideale pentru terase, sau verande, deoarece acestea pot fi folosite pentru a face spațiul mai confortabil.