Idei de amenajare pentru baile din lemn

Rate this item
(0 votes)

În articulul acesta vă vom prezenta modele diferite de baie folosind lemnul. Unii ar spune că arată tradițional, dar accesoriile și elementele utilizate de designeri pentru a veni cu băi tematice elegante din lemn și de lux. Aceste băi sunt compuse din mai multe tipuri de lemn utilizate pentru a crea dulapuri de baie sau alte piese necesare. Mai departe veți vedea că dulapurile de baie de arțar și stejar, sunt folosite popular, deoarece acestea sunt folosite adesea pentru ambele decoruri tradiționale și moderne.

Există mai multe moduri și stiluri în care se poate decora o baie și s-ar putea descoperi unele idei doar uitându-te la imaginile cu unile băi proiectate de designeri geniali prezentate în acest articol. Mai mult decât atât, dacă aveți deja o baie de lemn și pe care doriți să faceți ceva schimbări pentru a face să arate mai modern, de ce să nu verifici diferite stiluri și modele aplicate de designeri special pentru băile de lemn.

Luminile vibrante înșirate în acest domeniu, precum și lumânările parfumate au prezentat în mod eficient un aspect elegant si luxos.

Cele mai diferite forme, forme și texturi, aici sunt foarte eficiente pentru a crea o temă în baia din lemn.

Lavoarul alb aici este echilibrat cu brunul închis a pereților și a podelei.

Podeaua și baia din lemn, cu luminile vii în interiorul acestui grup sanitar, de asemenea completează întreaga arătare a băii.

Textura aspră a pereților din lemn și podeaua la fel, după prima impresie, împreună cu finețea bazinului de spălare precum și cu oglinda atârnată, creazp un echilibru perfect.

Este posibil să observați luminile instalate în părțile laterale ale oglinzii și la cadă, părți care  sunt capabile să afișeze un aspect modern.