Idei pentru dormitoare romantice

Rate this item
(0 votes)

S-ar putea să vă doriți transformarea propriei camere într-un refugiu sentimental definitiv. Toată lumea are un gând alternativă a ceea ce se aseamăna ideal sentimental într-o cameră. Există câteva elemente care nu trebuie să lipsească la realizarea unui refugiu personal chiar în propria casă. Iată câteva idei care ar putea să te ajute la îndeplinirea totală a romantismului din dormitorul tău.

Adăugarea unui pat care acoperă camera ta poate adăuga și arăta fervoare în acel spațiu. Există un sortiment de draperii pe care le puteți adăuga pentru a reda o cameră de statut imperial.

Schimbă starea de spirit prin iluminare. Pentru o atmosferă cu adevărat sentimentală, va trebui să se diminueze luminile, să se facă umbră sau în tip de puzzle. Acest lucru presupune o dispunere de lumini aeriene și selectarea luminilor cu globulețe mici pentru a da în cameră o strălucire delicată. O altă capcană este de a înlocui luminile normale cu un roz cu o intesitate scăzută pentru a da acest impact la lumina lumânărilor și pentru crearea unui sentiment plăcere, aflându-vă în dormitor.

Tăinuiți învălmășeala. Încercați să puneți deoparte toate lucrurile pe care în mod normal, într-o cameră sunt prezente. Faceți ordine în suprafețele stăndurilor de noapte, dulapuri, și alte piese pentru a da camerei un aspect ordonat și fără efort. De la piese de mobilier bogate de epocă, covoarele rafinate și pereți pe jumătate strălucitori, toate acestea au un „vino-ncoa” la adăugarea de piese puternice pentru spațiul tău, cu scopul de a crea o doză de entuziasm. Mai mult decât atât, nimic nu spune mai mult decât sentimentul roșu. Folosiți nuanțe unite cu aspect stilistic pentru a da o camerei o distracție iubitoare perfectă pentru sentimentali, la un nivel de bază.

Există o calitate sentimentală mare în camerele cu stil de palat, făcându-l  potrivit și minunat pentru libertate. Spațiul este suficient de luminos datorită luminilor de admisie, în timp ce separatoarele de la pat, gen de draperii,  sunt o minune în sine, având un aer atât de romantic, datorită umbrelor create.  În cazul în care obiectivul principal este de a petrece o mulțime de timp în pat, atunci patul și întreaga cameră trebuie să fie decorată cu elemente luxoase, deoarece : "Un dormitor sexy are o mulțime de lenjerie de pat de lux", spun designerii.

Crează dormitorul cu culoarea ta preferată pentru că un dormitor ar trebui să aibă lucrurile pe care le iubește persoana care a decis să facă o schimbare. De asemenea, pentru un aspect izbitor, utilizează draperiile până la podea, adică lungi și în culorile considerate romanice și pasionale.

Deci, pentru un dormitor cu un aer, dar și vedere romantică, conduceți-vă după instincte, preferințe și idei originale.