Stilul rustic in dormitoare

Rate this item
(0 votes)

#Stilul rustic - una dintre alegerile de top pentru designerii de interior ca o sursă de inspirație pentru decorațiunile de acasă. Se pare că în această epocă contemporană, toată lumea este atrasă de țară, tradiționalism sau case - cabane. Ei bine, asta nu ar trebui să fie o astfel de surpriză. Stilul de viață de țară este foarte relaxant șii v-ar beneficia de a avea un design rustic în dormitor. Acestea fiind spuse, aici sunt 10 idei pentru stilul rustic în dormitoare.

1. Cuverturile. 

Nimic altceva mai ademinitor ca cuverturileîn stilul rustic, nu cred că există . Dar, din moment ce acestea sunt foarte dificile de a face rost de o ideală potrivire de set, ai putea cumpăra doar cuverturi cu aceeași nuanță de culoare. Cuverturile pentru pat și pentru o canapea în dormitor sunt indispensabile, dacă doriți una acum, nu este atât de greu de realizat, doar trebuie de ținut cont de asocierea stilului cu culoarea și textura cuverturii.

2. Covoarele împletite. 

În loc de covor netradițional, utilizează covoarele împletite. Ele sunt mai durabile și mai ușor de curățat! Plus la asta arată superb, iar munca trebuie de apreciat.

3. Stejarul în dormitor.

În loc de un suport de dormitor, luați niște crengi mari și frumoase de stejar și puneți-le pe lângă perete pentru a servi ca o masă. Se potrivește cu lenjerie de pat de culoare deschisa sau , în genere, cu nuanțe deschise a pereților, a patului sau a podului.

4. Albastrul și verdele.

Culoarea albastru și verde reprezintă liniștea (albastru) și mirosul relaxant de plante (verzi) de la țară. De asemenea, este foarte relaxant pentru ochi. Această combinație trebuie făcută cu multă grijă, iar mobilieru trebuie ales pe măsură.

5. O mulțime ferestre în dormitor. 

Cu toții iubim casele de la țară din cauza posibilității de ventilare a aerului. Așa că opteză sigur pentru ferestrele mari într-un dormitor rustic și de a folosi draperii foarte subțiri, astfel încât lumina soarelui și aerul să fie prezent mereu în dormitor.

6. Albul in dormitor.

Când aveți dubii pentru alegerea culorii, optează pentru alb. Acum, dacă nu aveți talentul de a a amesteca și de a găsi cum se potrivesc culorile, apoi du-te pentru condiții de siguranță, dar foarte sigure, pe culoarea alb. Pictează întregul spațiu din cameră în alb și perfectul pat din pin sau stejar ar ieși în evidență, la sigur! Folosește orice fel de set de pat pentru că totul se potrivește cu alb, oricum.

7. Locul pentru foc. 

Acest lucru este perfect pentru o cameră într-adevăr mare ca dormitorul. Un șemineu ar da senzația perfectă de stilul rustic. Nu uita să plasezi un scaun într-adevăr frumos lângă șemineu.

8. Scaunele din dormitor. 

Există mai multe scaune pe care le poți cumpăra și care sunt deja într-un stil rustic. Sau ai putea redecora și unul vechi. Alege blană sau piele maro sau neagră. Asigurați-vă că picioarele scaunelor sunt suficient de robuste. Unii oameni iubesc să folosească coarne de animale ca picioare la scaun, ceea ce este corect din punct de vedere stilistic.

9. Candelabrul.

 Nu opta pentru tipurile elegante și contemporane de candelabre. Optează pentru candelabrele vechi ca la școală, din lemn sau coarne. Și utilizează o lumină galbenă în loc de alb.

10. Rafturile vechi. 

Reciclează și redecorează rafturile sau lemnul dintr-un cabinet pentru a-l transforma într-un raft de cărți. Adăugarea unui accent cum ar fi o lampă veche sau un tablou, poate evidenția stilul ales.