Stilul indian in amenajarile interioare

Rate this item
(0 votes)

Probabil sunt mai mulţi iubitori de cultura indiană decât crezi tu. Unii au vizitat această ţară superbă, iar alţii doresc să cunoască India. De fapt, cultura indiană se consideră una dintre cele mai interesante şi cu o istorie bogată. Stilul de viaţă a indienilor poate părea ciudat în unele situaţii, dar este unul sănătos şi plin detradiţii. Dacă te numeri printre cei care doresc o schimbare în casă sau să înceapă să facă ceva nou care ţine de stilul indian, aici vă propunem unele detalii, sfaturi care nu trebuie să lipsească dintr-o cameră în stil indian.

Culoarea. Conform unor regul care există în design, o modalitate foarte bună de a obține idei pentru o paletă de culori inedită, este să se uite la condimentele calde din India. Aceste culori bogate reflectă vitalitatea țării. De exemplu, următoarele structuri oferă mari idei pentru paleta de culori: pudra de curry, curcuma, cardamom, garam masala, și chimen. Acestea arata grozav lângă culoarea alb. Rămânem la nuanțele adânci, arse mai degrabă, decât culori luminoase, îndrăzneţe pentru un aspect cald.


Modelul. În plus față de mătăsuri frumoase și țesături, ai putea integra modele şi finisaje texturate în spaţiul tău. Gresia mozaic ar putea fi folosite, sau pur și simplu atârnă ţesătură pe perete și acest lucru ar acționa ca o parte din o operă de artă de-a ta. Există, de asemenea, numeroase imagini de fundal disponibile în intervale care se potrivesc cu acest concept astfel încât să ia ceva timp ca cineva să se uite și să examinze acele imagini. Lâna este adesea văzută în modele de stil indiene.


Podeaua. O podea din beton lustruit cu atenţie de lucrătorii în design-ul modern, capătă un stil indian contemporan. Gresie, faianţa, marmura, granitul și pardoselile se găsesc în mod tradițional în casele indiene și le-ați putea folosi, de asemenea, cu o nuanţă mai închisă, podeaua din lemn.


Decorul.  Există o mare varietate de accesorii și mobilier disponibile, care aduc aspecte din India chiar în casa ta. Statuile hinduse cu zei şi zeiţe realizate din bronz, alamă, lemn sau aur arată fantastic plasate în jurul unei camere în stil indian. Elefanții și zeități de-ale lui Buddha adăuga, de asemenea, personalitate la tema camerei, dar la fel ca toate conceptele, să fiţi atenţi să nu treceţi limita stilului de cameră.


Mobilierul. Închis la culoare, mobilierul din lemn masiv vă  poate ajuta într-adevăr pentru a duce până la final acest concept pe drumul cel bun. Uită-te pe la unele lucrări de artă interesante sculptate sau panouri complete pentru spaţiul tău. Alege mobilierul cu mult gust şi încearcă să nu faci vre-o gafă, iar pentru asta, apelează la specialişti.