Idei de iluminare pentru casa ta

Rate this item
(0 votes)

Lumina este una dintre cele mai importante elemente de design în orice spațiu, mai ales atunci când vine vorba de a crea o stare de spirit plăcută, iar în cazul în care este important pentru a crea o atmosfera confortabilă, relaxantă decât în dormitor, lumina trebuie să fie aleasă cu grijă. Din nefericire, este adesea ignorat în favoarea altor factori: culoarea de perete, lenjerie de pat sau perne. Aici vă prezentăm idei pentru un dormitor de iluminat pentru a obține din nou u rezultat frumos și original.

Aspectul îndrăzneț al mai multor pandantive din spațiile de locuit și de luat masa a fost trend pentru un timp. Dacă sunteți în proces de planificare a unei renovări și se poate obține sfatul unui electrician aflat chiar la bord, de ce nu aduceți privirea în dormitor? Este cu siguranță impresionant să utilizați becuri chiar puțin deasupra patului, deoarece acest lucru nu este un obstacol, distanța fiind potrivită, iar aspectul superb. Doar amintiți-vă să utilizați și alte modele de becuri și alte surse de iluminare în acest spațiu!

Desigur, nu există nici un motiv pentru a avea o lumină deasupra capului. În acest dormitor, armătura centrală este conectată la două pandantive pe noptiera, creând un amestec modern de soiuri. Este unic, elegant și extrem de practic pentru încărcare. În plus, dacă aveți insomnii, lumina vă ajută să citiți sau pur și simplu să nu stați în întuneric.

Sau cum acest lucru a ajuns să fie utilizat ca sursă de iluminare: o lampă care nu este o lampă deloc, de fapt. Dacă vă place să vă relaxați cu lumânări în dormitor, agățați felinare și candelabre pe bază de lumânare pentru a crea ambianță în cazul în care s-ar putea să nu fie o priză electrică. Puncte bonus vor fi în cazul în care corpurile pe care le alegeți arată frumos și se combină cu lumina la fel de bine, la fel ca toate acestea din camera exemplu.

Amintiți-vă că dormitorul este mai mult decât doar pentru dormit, ar putea fi, de asemenea, obținerea unui loc pentru îmbracat sau de a face ceva muncă de birou în această cameră. Această lumină ambientală de pe noptieră cu un pandantiv cu înălțime reglabilă pot fi ajustate pentru a oferi mai multă (ridicat) sau mai puțină lumină de citit (scăzut). De asemenea, se pare destul de rece, nu?

Lampioanele au adesea un indiciu de cămin, colegiu sau ceva care au pevești despre ele, dar lumina moale este încă atât de frumoasă. Pentru un adult ar părea o idee ciudată, dar va fi o încercare care va ajuta să limiteze utilizarea acestora la un singur șir de caractere, bine plasat.

Nici unul dintre cele trei tipuri de lumină în dormitor vor fi suficiente pentru o iluminare bună. Dar, utilizate împreună, ele creează un aspect personal, pentru acest spațiu, astfel încât să fie sigur să se gândească în afara cutiei atunci când vine vorba de iluminat un dormitor.