Design-ul din casa vedetei Jennifer Lopez

Rate this item
(0 votes)


Mereu ne-am întrebat: Oare cum, unde și cu cine trăiesc vedetele de la Hollywood ? Ce domenii vaste cu zeci de dormitoare, terenuri de sport şi piscine imense au cumpărat în jurul lumii? Şi, mai ales, câţi bani au aruncat pe asemenea proprietăţi? Păi bine, întrebările încă ne vor măcina mult timp de acum încolo, dar partea bună este că unele vedete ne arată spațiul unde ele își petrec timpul, nu cel mai mult, dar acolo unde există intimitate, personalitate și stil. De data aceasta, nifer Lopez este vedeta care ne arată unde locuiește și cum sunt puse la punct toate lucrurile din casa ei.

Cântăreața și actrița Jennifer Lopez se pare că a cheltuit recent 22 milioane de $ pentru un Penthouse de lux, în districtul Flatiron din Manhattan. Rămâne doar să atragem atenția la design-ul deosebit și munca specialiștilor. Pe lângă cele 6 dormitoare excepționale, în casă mai sunt câteva băi, saloane și o bucătărie de-a dreptul copleșitoare. Pentru a numi o casă acasă nu este nevoie doar ca proprietatea să fie foarte scumpă şi nu toate celebrităţile se pot mândri cu o reşedinţă cu bun gust doar prin prisma preţului exorbitant cu care a fost achiziţionată. Nu ar fi cazul și în cazul vedetei, deoarece casa arată într-adevăr un loc confortabil și cu un foarte bun-gust.

Combinația de culori este perfectă, albul predominând în acest spațiu, podul și pereții fiind de un alb imaculat. Cred că dacă cineva ar avea ocazia să viziteze casa divei, va rămâne cu o impresie de nedescris.În bucătărie și în baie sticla este vedeta, astfel, spațiul care ese destul de mare, arată și mai grandios datorită fenomenului de reflecție. Ferestrele enorme și o vedere impresionantă te va lăsa fără cuvinte. La prima vedere casa arată foarte simplu aranjată, dar lucrurile sunt atât de bine țintite că oricine și-ar dori un astfel de design.

Starurile au averi de zeci și sute de milioane de dolari, așadar de ce să nu le investească în confort? De aceea, cu foarte mare îndrăzneală, putem încerca să furăm câteva idei din design-ul original și frumos al caselor vedetelor.