Ro En Ru

Reprezentanța MATCO Mattress, oferă acum posibilitatea de a achiziționa saltele ortopedice pe teritoriul Statelor Unite ale Americii pentru cetățenii Republicii Moldova cu domiciliul în SUA, cu reducere de 70%. Livrarea saltelelor ortopedice este disponibilă GRATUIT pe întreg teritoriu SUA.

(excepție,Statele Alaska și Hawaii)

Pentru mai multe detalii referitor la produsele noastre disponibile în Statele Unite ale Americii, accesați pagina: https://matcomattress.com

Pentru a beneficia de prețuri speciale oferite doar pentru conaționalii noștri, ne puteti contacta: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Telefon : 8503418492

Facebook | Twitter | G+ | Instagram

Certificate de calitate: CertiPur-US® și Oeko-Tex®.

Read more...

În noul an să vă ningă peste case cu fulgi de bucurie, magie și clipe fericite alături de cei dragi.

Read more...

Echipa noastră vă dorește un cald "La mulți ani",

să fiți mereu nelimitate în vise,

iar ziua aceasta specială să vă aprovizioneze cu zâmbete și creativitate întregul an!

ECHIPA MATCO®

Read more...

Unul dintre momentele fericite pentru noi din acest an este oportunitatea de a vă mulțumi și a vă transmite urări de bine, succese remarcabile, un an bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de realizări.

LA MULȚI ANI - 2017!

Read more...

Certificatul de înregistrare a mărcii comerciale MATCO® Nr. 28876, eliberat de către Agenţia de Stat pentru protecţie Intelectuală din Republica Moldova. Certificatul mărcii MATCO® este eliberat în temeiul Legii nr. 38-2008 privind pretecţia mărcilor înscrise în Registrul naţional al mărcilor.

Read more...

Stimați prieteni, clienți și parteneri, pe lîngă cele două locații existente ale companiei noastre, vă anunțăm că deschidem încă o reprezentanță care va fi situată în Magazinul Universal Central ”UNIC”, etajul 5. , începînd cu 7 noiembrie 2016.

În prezenta locație veți putea găsi produsele MATCO® în diferite asortimente:

  • Saltele Ortopedice din Latex,
  • Saltele cu Memory Foam
  • Saltele cu arcuri individuale
  • Saltele cu arcuri Bonell

La fel, veți putea face comandă și de mobilier, consultanții noștri oferindu-vă opțiunile de alegere prin design personalizat.

Nu uitați, MATCO® este mereu aproape de familia dumneavoastră!

Vă așteptam cu drag!

Read more...

A avut loc extragerea și înmînarea premiului pentru concursul ”Cîștigă o saltea MATCO® pentru copii - GRATIS”. Cîștigătorul desemnat a fost dna Meriacri Anna, din s. Pănășești rn. Strășeni, care sa prezentat în SHOWROOMUL MATCO®, împreună cu soțul și fetița sa. A fost oferită salteaua ortopedică pentru copii, din material italian, cu husă detașabilă.

Read more...

Romexpo organizeaza in perioada 14-18 septembrie 2016 cea de-a XXV-a editie a BIFE-SIM, Targ international de mobila, echipamente si accesorii.

Read more...

QR

ORE DE LUCRU

Luni - Sâmbătă: 9:00 - 18:00

Duminică: Închis

 

 

 

INFO DE CONTACT

MATCO Mattress - Moldova

+373 /22/ 90-23-99; 78-010505

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., www.MATCO.md

SHOWROOM 5P | str. Florării 4, Chișinău, Moldova