Ro En Ru

Reprezentanța MATCO Mattress, oferă acum posibilitatea de a achiziționa saltele ortopedice pe teritoriul Statelor Unite ale Americii pentru cetățenii Republicii Moldova cu domiciliul în SUA, cu reducere de 70%. Livrarea saltelelor ortopedice este disponibilă GRATUIT pe întreg teritoriu SUA.

(excepție,Statele Alaska și Hawaii)

Pentru mai multe detalii referitor la produsele noastre disponibile în Statele Unite ale Americii, accesați pagina: https://matcomattress.com

Pentru a beneficia de prețuri speciale oferite doar pentru conaționalii noștri, ne puteti contacta: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Telefon : 8503418492

Facebook | Twitter | G+ | Instagram

Certificate de calitate: CertiPur-US® și Oeko-Tex®.

Read more...

Certificatul de înregistrare a mărcii comerciale MATCO® Nr. 28876, eliberat de către Agenţia de Stat pentru protecţie Intelectuală din Republica Moldova. Certificatul mărcii MATCO® este eliberat în temeiul Legii nr. 38-2008 privind pretecţia mărcilor înscrise în Registrul naţional al mărcilor.

Read more...

A avut loc extragerea și înmînarea premiului pentru concursul ”Cîștigă o saltea MATCO® pentru copii - GRATIS”. Cîștigătorul desemnat a fost dna Meriacri Anna, din s. Pănășești rn. Strășeni, care sa prezentat în SHOWROOMUL MATCO®, împreună cu soțul și fetița sa. A fost oferită salteaua ortopedică pentru copii, din material italian, cu husă detașabilă.

Read more...

QR

ORE DE LUCRU

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00

Sâmbătă, Duminică: Închis

 

 

 

INFO DE CONTACT

MATCO Mattress - Moldova

+373 /22/ 90-23-99; 78-010505

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., www.MATCO.md

SHOWROOM 5P | str. Florării 4, Chișinău, Moldova