Ro En Ru

Materialul de Fabricare a MOBILEI DE BUCĂTĂRIE în MOLDOVA

Bucătăria este locul unde întreaga familie petrece majoritatea timpului, și din acest motiv, această cameră trebuie amenajată cu multă grijă. Ce tip de mobilier de bucătăriealegem? Din ce material să fie construită bucătăria? Ce tip de accesorii se combină cu designul bucătării ales? Ce materiale de confecție pentru mobila de bucătărie există în Moldova și cât de ecologice sunt ele? Desprea acestea cât și despre alte întrebări v-om găsi răspuns în acest articol.

Suntem în timpul când tehnologiile de FABRICARE A MOBILEI DE BUCĂTĂRIE sau modernizat extrem de mult, față de trecut. Dacă diversitatea MOBILEI DE BUCĂTĂRIE anterior era mai redusă, astăzi aceasta se regăsește într-o gamă cu mult mai largă, datorită faptului că utilajul modern de PRODUCERE A MOBILEI, este destul de sofisticat, și oferă posibilitatea tehnică de PRODUCERE a oricărui design-concept de MOBILĂ DE BUCĂTĂRIE dorit.

O bucătărie se poate confecționa din diverse materiale, însă important este faptul să ne gândim la calitatea acestora, și desigur - prețul.

Când mergem la cumpărături, important este să cunoaștem ce stil de MOBILĂ DE BUCĂTĂRIE ne dorim, și mai apoi din ce materiale de confecție să fie fabricată această bucătărie.

Un material de calitate înseamnă și o duritate în timp a bucătăriei iar alegând un material ieftin, bucătăria nu va fi atât de rezistentă.

BUCĂTĂRIA DIN PAL MELAMINAT

Bucatarii PAL Categoria cea mai ieftină de bucătărie este cea care are la bază, materia primă - PALUL MELAMINAT.

Cuvântul PAL provine de la abrevierea ”PLĂCI AGLOMERATE DE LEMN”, și este formată din 3 straturi realizate din lemn tocat mărunt, care împreună cu un clei special care se plasează sub un pres la o temperatură înaltă, se formează placa de PAL. Cele două straturi de la suprafață sunt netede (rezistente la zgârâituri) formate din microparticole fine, iar stratul de mijloc este format din particole grosiere.

Categoria de BUCĂTĂRII DIN PAL este confecționată în întregime din PAL, inlcusiv și carcasa, și ușile.

BUCĂTĂRIA DIN MDF

Bucatarii MDFMobila de Bucătărie din MDF este mobila ale cărei uși sunt din MDF, iar carcasă din PAL MELAMINAT.

MDF - provine de la ”Medium Density Fiberboard” și înseamnă o placă formată din rumeguș de lemn + clei, presată la o temperatură înaltă. Diferența între MDF și PAL este că primul, are o densitate mai înaltă și posibilitatea de creare a colțurilor rotungite.

Pentru confecționarea bucătăriilor din MDF vopsit, placa de MDF se vopsește prin pulverizare, iar pentru MDF peliculă ori cel Acriloc, se lipește pelicula corespunzătoare.

BUCĂTĂRIA DIN LEMN MASIV

Bucatarii din LemnProcedura de fabricare a mobilierului de bucătărie din lemn masiv este mai complex, și poate dura de la 1-3 luni de zile, în funcție de tipul de lemn utilizat: Frasin, Arțar, Stejar ori Pin, și de modalitățile de prelucrare ale acestora. Bucătăriile confecționate din Pin și din Frasin sunt mai ieftine decât celelalte tipuri deoarice, aceste două materiale se prelucrează cu mult mai ușor în funcție de preferințele noastre.

ACESORII PENTRU BUCĂTĂRIE

Accesorii BucatarieAccesoriile pentru mobila de bucătărie sunt ca nasturii pentru haine, și reprezintă de la 5-50% din costul bucătăriilor. Pe piața Republicii Moldova, există o diversitate imensă de accesorii pentru bucătărie începând de la mânere și finalizând cu cele mai sofisticate sisteme de deschidere. Prețul feroneriei bucătăriilor depinde de producător și de țara de origine.

 

 

ORE DE LUCRU

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00

Sâmbătă, Duminică: Închis

 

 

 

INFO DE CONTACT

MATCO Mattress - Moldova

+373 /22/ 90-23-99; 78-010505

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., www.MATCO.md

SHOWROOM 5P | str. Florării 4, Chișinău, Moldova