Cum sa alegi usa perfecta la camerele din casa ta

Rate this item
(0 votes)

O ușă frumoasă este una dintre acele necesități subtile care pot face o mare diferență în stilul din casa ta. Cum ar fi tapiteria sau laminatul, cele mai multe uși sunt, de obicei, neobservate, dar ele pot avea un efect dramatic asupra aspectul camerei. Din moment ce majoritatea dintre noi cumpăra sau închiriază case cu ușile deja instalate, ne uităm de multe ori chiar pe lângă ele, dar nu ne gândim la ele. Dar, o ușă interioară este o parte vitală a unei case, și trebuie să existe o sumă bună de gândire care merge în a alege una potrivită. Dacă sunteți în căutarea de a schimba aspectul unei camere, alegerea unei noi uși de interior este un pas important. Stil, materiale, izolare fonică și ușă, sunt doar câteva dintre punctele care să iau în considerare atunci când are loc sortarea prin opțiuni nelimitate pentru ușile de interior.

Stilul ușii poate face o mare diferență în designul casei tale. Simțiți-vă liber în alegerea stilului care poate da casei tale o distracție și un aspect eclectic, dar încearcă să păstrezi unele elemente identice, astfel încât să existe un sentiment de curgere în întreaga casă. Asigurați-vă că veți acorda o atenție la dimensiunea globală și cum arată aceasta în camera respecivă. O ușă masivă și pentru ornat poate copleși camerele mici, ceea ce le face mai mici în loc să se simtă efectul de a părea mai mari. Aveți posibilitatea de a alege, de obicei, între o ușă obișnuită și alta care e mai deosebită, păi bine, încearcă să optezi pentru personalizarea unei uși. Indiferent de partea mânerului, adică în ce parte veți deschide ușa, este important să vedeți în ce parte este corect din punct de vedere a spațiului și deja comoditatea. De exemplu, o ușă care are mânerul de pe partea dreaptă, când se deschide spre tine este o ușă de leagăn de dreapta. În mod ideal, o ușă nu trebuie să se deschidă într-o sală sau coridor, așa că încercați să păstrați în minte atunci când alegeți ce fel leagăn la ușa ta.

Utilizarea unor materiale de încadrare ieftine sau comenzi rapide de construcție poate duce adesea la deteriorarea pe ușă, și poate costa mai mult pe termen lung. Asigurați-vă că urmați cu atenție instrucțiunile sau ajutorul atunci când angajați elaborarea unei noi uși de interior. Există tipuri aproape infinite și stiluri de uși care merită să fie luate în considerare - mai ales ca tendințele ușilor exterioare (cum ar fi ușile șură) au devenit populare în interior. Înainte de a opta pentru un design, alegeți ca să fie în primul rând practic: Cât de mult spațiu aveți? De ce ai nevoie? Metalul și sticla în componența ușilor ar fi o alegre foarte bună. Aceste uși sunt folosite mai frecvent în setările de interior și exterior, deoarece acestea oferă un aspect simplificat și modern, cu mai puțin aiureală și tam-tam decât o ușă din lemn masiv. Ele tind să fie mai scumpe decât cele mai multe modele de lemn combinate, dar încă mai puțin costisitoare decât ușile din lemn masiv.

Ușile din lemn masiv pot fi realizate dintr-o mare varietate de tip de lemn, ceea ce face o diferență în prețul total. Lemnului de esență tare și moale, inclusiv cireș, mahon, arin, arțar, pin și altele sunt folosite destul de des, deși cea mai comună ușă din lemn masiv este ușa de pin. Aceste uși sunt utilizate în general la exterior, dar poate fi folosite ocazional în interior. Rețineți că, din lemn masiv se va micșora și se extinde cu schimbări de temperatură și umiditate, deci cel mai bine este să nu se utilizeze uși din lemn masiv pentru o baie, saună sau alt decor umed. Cele mai multe uși de interior, astăzi sunt realizate din MDF. MDF așa cum este numit este un produs proiectat, așa că este foarte stabil și nu se va deforma ca lemnul. De asemenea, nu are nici un bob, așa că este în întregime neted și foarte ușor de a fi pictat.