Amenajarea dormitorului in stilul Gotic

Rate this item
(0 votes)

Pentru majoritatea oamenilor, stilul gotic reprezintă culori sumbre, pereți negri și case fioroase, dar în realitate, acest stil crează o atmosferă plăcută, lejeră și cu o plinătate nedescriptibilă. Dacă te afli printre cei care preferă detaliile și mobilierul bogat ornamentat sau arhitectura medievală, stilul gotic generează spiritul elegant exact de ce ai nevoie.

Conform propriei dorințe, dormitorul poate fi aranjat cu tapete nu doar în culoarea neagră, dar pot fi folosite culori așa ca bleumarin, vișiniu sau maro care redau o atmosferă puternică, dar în același timp degajată. În general culorile naturale, pământii sunt cele care caracterizează stilul dat. Pe lângă nuanțele tapetelor, mobilierul trebuie să fie de dimensiuni mari și obligatoriu din lemn masiv, de asemenea, faptul că mobilierul ocupă mult spațiu, ar putea fi o piedică pentru unii în alegerea acestui stil, dar de fapt, acesta ascunde rafinamentul său și nu oricine poate să înțeleagă. Pentru un tablou complet într-un dormitor cu stil gotic, podeaua din lemn, ferestrele mari, care pot fi acoperite de draperii într-o singură nuanță, iar pe mese elemente din mătase sau pernele mari cu o suprafață fină de bumbac, pot îmblânzi anturajul dormitorului.

Însă, pentru a avea un dormitor pe măsură, ca în filme, stilul gotic nu poate fi redat acasă de unul singur fără un specialist, deoarece rezultatul nu poate fi unul așteptat, însă cu ajutor, dormitorul poate căpăta realitatea gotică la care ați visat.