Ro En Ru

Mobilă la Comandă în Chișinău, Moldova!

PDFPrint
MOBILĂ LA COMANDĂ - fabricarea oricărui tip de mobilă după CONCEPTE unice de DESIGN în CHIȘINĂU, MOLDOVA. Prețuri avantajoase, LIVRARE gratuită și Garanție de 5 ani pentru fiecare produs de MOBILIER confecționat de FABRICA noastră de MOBILĂ.
MOBILA LA COMANDA
Sales price 10000 Lei
mobila-matco9
mobila-matco8
mobila-matco7
mobila-matco6
mobila-matco5
mobila-matco4
mobila-matco2
mobila-matco3
mobila-matco1
Description

Mobila la comandă confecționată de compania noastră oferă posibilitatea de a folosi rațional spatiul: forma și mărimile se pot potrivi exact cu locul unde preconizați să amplasați mobilierul în interiorul ales la dorință, oferă posibilitatea ca acesta să fie multifuncțional, practic și încăpător.

MATCO® execută mobilier la comandă după standarde moderne de calitate atât pentru casă cât și pentru spații comerciale, de orice complexitate, mărime și formă:

Apelând la serviciile noastre de executare a mobilei la comandă, beneficiați de:

  • Flexibilitate: De a alege nuanțele MOBILIERULUI pentru a se încadra armonios cu interiorul;
  • Diversitate: Posibilitatea de a configura mobilia cu toate tipurile de cereri: culoare, textură, aspect, feronerie, mecanisme etc.
  • Prețuri flexibile: alegerea vastă a materialelor, accesoriilor care permit să varieze valoarea proiectului;
  • Calitate garantată: mobilier la comandă uncal confecționat din materiale de înaltă calitate, cu o perioadă de garanție de 5 ani.

Mereu venim cu inovații în producere de mobilier, investind in softuri de ultimă generație, în utilaje performante de producerecare care oferă o altă calitate pe piața de mobilier din Republica Moldova.

În cazul în care căutați un producător de mobilă care să ofere un raport CALITATE-PREȚ bazat pe calcule reale transparente, atunci cu siguranță puteți să ne puneți la încercare, și să solicitați o ofertă de preț pentru orice tip de mobilier, fie că este pentru locuință ori pentru spații comerciale.

La prima etapă, designerii de mobilă la comandă proiectează tipul de mobilier în funcție de dimensiunile spațiale ale locuinței dumneavoastră, coordonând proiectul de mobilă în cele mai minunțioase detalii.

Etapa nr.2 începe cu preluarea în lucru a comenzii de mobilă, care se expecută în funcție de complexitate, și poate dura de la 5-20 zile lucrătoare.

Etapa nr.3, corespunde cu faza în care echipa de instalatori de mobilier, instalează în atelier mobila confecționată la comandă pentru a verifica corectitudinea de producere a acesteea.

Și ultima etapă - începe atunci cînd mobila comandată se livrează la domiciliul clientului, și se instalează după care se predă beneficiarului.

*Amintim, ca INSTALAREA MOBILIERULUI atât în mun. Chișinău cât și în toate raioanele Republicii Moldova este GRATUITĂ.

** Livrarea este gratuită în raza municipiului Chișinău, iar pentru alte localități din țară se achită doar taxa de trasport fară careva adausuri ascunse.

ÎN CAZUL ÎN CARE DORIȚI SĂ CONVENIȚI O ÎNTÂLNIRE CU DESIGNERII NOȘTRI DE MOBILĂ,

NU EZITAȚI SĂ NE CONTACTAȚI ORI SĂ VENIȚI ÎN SHOWROOMUL NOSTRU SITUAT ÎN

STR. FLORĂRII NR.4, OR. CHIȘINĂU, REPUBLICA MOLDOVA.

VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG!

 

ORE DE LUCRU

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00

Sâmbătă, Duminică: Închis

 

 

 

INFO DE CONTACT

MATCO Mattress - Moldova

+373 /22/ 90-23-99; 78-010505

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., www.MATCO.md

SHOWROOM 5P | str. Florării 4, Chișinău, Moldova