Ro En Ru

Camera copii - Design Decor - Chisinau, Moldova | MATCO MD

Majoritatea părinților își doresc ca cameră copiilor lor să fie un adevărat PARADIS unde aceștia pot să se simtă cu adevărat confortabil. Imaginația copiilor este extrem de variată și înteresantă, însă nu toți părinții au posibilități egale de a le realiza dorințele și încearcă diferite metode pentru ca copii lor să fie înconjurați de obiecte și lucruri fantastice la care visează, dar la prețuri rezonabile.

În acest articol ne punem drept scop de a vă prezenta cum camera copiilor poate fi decorată ingenios la bani puțini.

Încercăm să vă prezentăm câteva lucruri amuzante care pot crea o atmosferă plăcută și veselă camerelor copiilor dumneavoastră.

DECORUL PEREȚILOR

DECOR PERETI

Pe peretele de interior putem amplasa niște buline de diferite culori, s-au careva desene ce întruchipiază careva personaje cunoscute din desenele animate. lmportant este faptul să folosim culorile alb, roz, albastru deschis și să nu exagerăm cu culoarea roșie ori neagră.

MOBILA PENTRU COPII

Putem decora dulăpioarele cu diferite stichere, pentru a crea o atmosferă mai plăcută. Dacă ai o fetiță și îți dorești să ajungă artistă sau dansatoare avem o idee perfectă pentru dumneavoastră, amplasați o oglindă pe un perete pentru a se admira, o mică scenă pentru a dansa și cânta în timpul liber.

Mobila SupraetajataO altă idee este de a adaugă un simplu suport pe peretele camerei pe care copilul dumneavoastră să poată scrie și desena. Pentru camerele cu dumensiuni mici, recomandăm să confecționați mobilier încorporat, ori paturile supraetajate

OBIECTE DECORATIVE

O cameră colorată întotdeauna va crea o dispoziție perfectă și o bucurie imensă. Pentru designul camerelor fetițelor, încercați să amplasați un mic dulăpior cu păpuși handmade sau brățări pentru a se simți adevărate prințese.

Pentru a economisi banii pe obiecte decorative încercati să executați lucruri handmade din materiale decorative s-au foi colorate.

Există o diversitate imensă de tipuri de obiecte care pot fi realizate manual: steluțe, figuri geometrice, chiar și numele copilului îl puteți face din materiale decorative. Lipiți decupajele din hârtie colorata pe perete sau chiar Stichere Mobilaadăugate în ramă, pentru a crea un decor cu adevărat fascinant.

Folosiți ghirlande, jucării suspendate de pereți.

Un dulap cu cărți este bine venit în camera copiilor, acestea ajută la dezvoltare și imaginație. Incercați să evitați obiectele ascuțite sau jucăriile dăunătoare. Pe perimetrul pereților camerei puteți amplasa cifre, hărți, litere care la fel vor ajuta la dezvoltarea intelectuală.

OBIECTE HAND-MADE

Animal Hand MadeTricotați un animăluț umplut cu vatelină sau orice alt material care să nu fie chimic/alergic pentru copiii dumneavoastră, ori creați fluturi s-au floricele pictate. Covorașele de pe jos, jucăriile sau draperia din camera copilului dumneavoastră la fel poate fi făcută handmade. Lucrurile vintage moștenite de la bunici sau străbunici vor fi adevărate bogății pentru împodobirea camerei. O măsuță cu un scăunel pentru a face teme, a scrie s-au a desenă va fi perfectă dar și utilă în același timp în această cameră. Tablourile pictate manual sunt o adevărată capodoperă pentru împodobirea pereților. Nici jucăriile mari nu trebuie să lipsească din camera copiilor, în acest fel ei nu se simt singuri.

 

ORE DE LUCRU

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00

Sâmbătă, Duminică: Închis

 

 

 

INFO DE CONTACT

MATCO Mattress - Moldova

+373 /22/ 90-23-99; 78-010505

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., www.MATCO.md

SHOWROOM 5P | str. Florării 4, Chișinău, Moldova